lørdag den 27. februar 2010

Inspiration
Jeg har altid været en af dem der finder inspiration i de små ting og har her på det sidste taget billeder af det. Har i dag været til åbent hus på Teko i Århus, som jeg overveje at begynde på efter mit sabbatår. På vej derhen stødte jeg på et hus hvis forside var dækket af fliser i alle mulige mønstre, størrelser og farver. Det øverste billede i collagen og de to nederste er derfra. Elsker farverne og synes de er meget inspirerende.

6 kommentarer:

 1. Hej Julia. Jeg syntes der var noget der ikke helt passede med tapetet du havde med, da vi sås...Og så læste jeg lige vores mail-udveksling igennem, og det var faktisk noget andet tapet jeg gerne ville have haft. Har ledt din blog igennem, og kan ikke finde det nu, men hvis jeg ikke tager helt fejl, så er det dét der er i øverste venstre hjørne af dit collage her?? Heldigvis kan jeg også godt lide det du havde med, men det var jo faktisk det andet jeg forelskede mig i. Har du mon mere af det, og vil du bytte lidt væk nu? Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Har selv gået på Teko i Århus.. men droppede ud, da meget arbejde blev flyttet til udlandet.. fortryder ikke, da jeg i stedet har valgt en anden vej ;) Men spændene for dig og ja det er da' nogen dejlige inspirationsbilleder...

  SvarSlet
 3. Hej Julia! Det havde jeg da fuldstændigt glemt! Den er vidst lige svippet! Du skulle da bare have sagt det ;o)
  Har fjernet billederne, fordi folk troede jeg også byttede med det, men vil ikke af med så meget af det.. Jeg har stadig 50 cm. til dig, som du nok skal få, måske en gang i næste uge? Du skal da ikke give noget, fik rigeligt af dig ;o)
  Mvh. Julia

  SvarSlet
 4. Hej Frk. Evigglad!
  Tror det var som designteknolog så? For det jeg var inde og høre om var en uddannelse som først starter efter sommerferien. Der er bygget nye lokaler og det er det samme som i Herning, bare færre linier. Må jeg spørge hvilken vej du er gået i stedet? Synes nemlig det er svært at finde ud af hvilke retninger man kan gå.. Mulighederne er jo utallige ;o)
  Mvh. Julia

  SvarSlet
 5. Hej Julia

  Jamen, jeg kom jo helt i tvivl, og tænkte at jeg nok blandede det sammen med en anden change away....Har efterhånden haft gang i så mange, at jeg bliver helt rundtossset, he he.

  Er du i byen imorgen? Jeg skal nemlig i bl.a stof2000 og skumhuset, så måske vi kunne mødes et sted? Ingen stress ellers, bare når det passer dig :)

  Kh. Julia

  SvarSlet
 6. Tror desværre ikke at jeg kan nå det i dag. Skal dog forbi posthuset ved banegården ca. kl. 14.40, så måske hvis vi kan mødes der. Så kan det godt lade sig gøre ;o) an godt forstå hvis du ikke orker at tage til Kup!, der bliver sikkert trangt! ;D

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.