onsdag den 20. januar 2010

Tradera = hjælp!

 Når jeg først sætter mig noget for, så vil jeg gerne have at det lykkes! Jeg har (desværre) set mig lunt på en MASSE retro stoffer på hjemmesiden tradera.com, som er den svenske udgave af trendsales.dk.
Men men men, jeg aner overhovedet ikke hvordan det fungerer derinde, om det er muligt at sende til Danmark,og tjaa... Så kan jeg heller ikke finde ud af hvordan jeg opretter mig ;o)
Mange forhindringer på vejen kan i nok høre!

Er der nogen der har prøvet at handle derinde? Og som har lyst til at hjælpe lidt? :b

Billederne er forresten fra et projekt jeg gik igang med i dag.  Spændende hvad det bliver til i den sidste ende.

2 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren inne på min blogg. Alltid kul att hitta nya bloggar med massor av inspiration ;-) Angående Tradera.com så får du först bli medlem för att kunna handla. De flesta säljare skickar säkert till Danmark. Man kan fråga säljaren en fråga innan auktionen går ut genom att trycka på knappen "ställ en fråga till säljaren" Du får svar till din mail när säljaren svarat. Vinner du budgivningen så får du mail med betalningsuppgifter.
  Undrar du något mer får du gärna fråga!

  Kram Lotten

  SvarSlet
 2. Tusind tak for svar! Problemet er desværre bare at jeg tilsyneladende ikke kan blive medlem.. De siger at mit telefon nummer er forkert, hvilket formentlig skyldes, at vi har færre tal i Danmark end i har :s
  Kan det ikke godt passe?

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.