lørdag den 14. december 2013

Jul 2013 // Christmas 2013
I morgen er det tid til at tænde endnu et lys i adventskransen. Den blev som altid herhjemme, lavet lidt for sent, men jeg er dog kommet godt efter det, og synes faktisk den er blevet rigtig fin. 
I år havde jeg lyst til at få lidt mere natur med ind over, og for første gang har jeg rødt med i min julepyntning. Jeg er ikke så meget til de klassiske julefarver, men synes kombinationen af rød, sart rosa, grøn og hvid passer rigtig godt sammen. 
Jeg arbejder meget for tiden, og har ofte ret sent fri, så det der med at få taget billeder i dagslys, kan godt være lidt af en udfordring. Har dog fået taget lidt billeder, så jeg kan underholde med et par indlæg, indtil jeg er hjemme mens der er lyst igen næste gang. Turen går snart mod job igen - jeg skal arbejde til 20.30 både i dag og i morgen. Håber I andre nyder at julehygge i weekenden. 
Jeg glæder mig til det bliver min tur! :)

-------

Tomorrow I will light another candle in my Christmas decoration. 
Unlike the last years, I have brought in red, green, soft pink and white to my home this Christmas. I like the hint of nature, and I think the colors compliment each other well. 
I am working a whole lot of time in this month, and I am almost never home when it is light outside.
That makes it hard to take good pictures!
Hope you will all enjoy som Christmas spirit this weekend. I can't wait till it gets my turn! :)

3 kommentarer:

I love comments and I appreciate every single one of them.