lørdag den 17. november 2012

Lamper til stuen

Calabash by Komplot for Lightyears
Calabash by Komplot for Lightyears
Tom Dixon
Køb her.
Design House Stockholm
Set her.
Set her.
Set her.
BH2 Spinning Light
Jeg har besluttet mig for, at det er på tide at skille mig af med min giga-lampe i stuen, den er bl.a. vist frem her. Jeg trænger til noget nyt, noget mindre, og noget mere industrielt i stilen. Selvom den anden giver et virkelig dejligt og blødt lys, og de andre piger ikke er helt glade for at skulle af med den.
Men jeg har i et stykke tid været irriteret over udtrykket i min stue. Det er som om der mangler noget, så derfor er jeg gået i gang med en mindre make-over. Ihvertfald har jeg påbegyndt en :)
Hvilke lamper har I i jeres stue? Fylder den meget i rummet, eller er den mere diskret? I må evt. gerne sende links. Trænger virkelig til inspiration, da alt andet end den nuværende lampe, kommer til at se absurd lille ;)
Håber I får en dejlig weekend!4 kommentarer:

 1. Af og til skal der fornyelse til- og nogle gange må det gerne gå tjept!- det kender jeg alt til:-) Mit bud (hvis du søger et industrielt look) er en værkstedslampe -eller 2?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg bestemt også overvejet! Kan dog ikke helt finde ud af hvordan det vil se ud, når jeg har så højt til loftet, og de jo heller ikke må hænge for lavt. Giver de så ikke et ret skarpt lys?

   Slet
 2. Du er meget velkommen til at se min stuelampe. Den er på min blog under etikker My home:-)

  SvarSlet
 3. Du er velkommen til at se mit indlæg om lamper her: http://www.frkschmetterling.blogspot.dk/2012/04/lampefeber.html
  Det er lamper fra hele stuen. Den store grå industrilignende lampe hænger over vores spisebord i stuen. Faktisk hænger der 2 af slagsen over bordet. De er fra Ikea og kan også fås i andre farver. Måske det kunne være noget (de kan også fås i en mindre størrelse).

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.