onsdag den 1. februar 2012

Nye udfordringer
I dag har jeg haft første arbejdsdag ved Julia og Cupcake fabrikken. Skal være der som praktikant i forbindelse med en arbejdsafprøvning. Har som nogle af jer nok ved, haft en depression over et længere stykke tid, og er derfor i gang med at vende tilbage til en ny og forbedret hverdag. Det lader desværre bare vente lidt på sig, og når timetallet ikke rigtig vil stige, og det hele bliver lidt ensformigt, kan det være sundt med nye udfordringer :o)
Derfor er jeg desværre også stoppet ved Inspiration, hvor jeg ellers var blevet rigtig glad for at være. Det var nogle skønne kollegaer og samtidig var der også lækre varer man kunne kigge på! Må vidst fortsat ind og sige hej engang imellem ;o) De var også så søde at give mig en super fin afskedsgave, som bestod af to lysestager fra Royal Copenhagen (den ene er på billedet). Derudover var der også en (stor) bonusgave, som var en kæmpe lampeskærm fra Rice. Den må i lige se billeder af en anden gang! 

Fik i dag prøvet kræfter med at bage cupcakes til dagens workshop og lave min første omgang frosting i pastelfarver. Selvom der var enkelte fejl undervejs, blev det vidst helt vellykket til sidst. Det tog bare lidt ekstra tid! Godt man har en sød og tålmodig lærer som Julia ;o)
Glæder mig helt til at komme af sted igen i morgen!

9 kommentarer:

 1. Hvor dejligt for dig, Julia! Det skal nok blive rigtig godt:) Også selvom det var en svær beslutning at stoppe i Inspiration.

  SvarSlet
 2. Held og lykke med din arbejdsprøvning hos Julia - det skal nok blive rigtig godt!

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på at lyset er på den anden side. Jeg sender dig en positiv tanke herfra : )

  SvarSlet
 4. Wauv! Det ser lækkert ud Julia! Held og lykke med det hele :)

  SvarSlet
 5. Det ser super lækkert ud, Julia. Jeg er sikker på, at du ender med at blive cupcakemaster:-) Held og lykke med det.

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres lykønskninger!
  Jeg er også sikker på at det bliver godt! Det har ihvertfald været to dejlige dage i Julias selskab indtil videre ;o)

  SvarSlet
 7. Det lyder smadder spændende!! Håber det bedste for dig:-)

  SvarSlet
 8. Pøj pøj med alt det nye, det lyder godt og spændende :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det skønt og spændende for dig Julia. Er sikker på det nok skal blive en god og lærerig oplevelse for dig. Håber det lige er det der skal til sammen med en helt masse dejligt forårs og sommerlys for at få dig helt tilbage på toppen igen. God weekend til dig (:

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.