torsdag den 22. juli 2010

Jeg har en idé!

Billedet er lånt her.

Som den kvikke læser nok har lagt mærke til, skal jeg jo snart flytte hjemmefra. Og jeg har en helt masse ting, som jeg i bund og grund godt kan undvære/kan blive nødt til at undvære når jeg flytter ;o) For der er simpelthen ikke plads! Derfor overvejer jeg at holde et lille loppemarked i vores have, og så simpelthen holde åbent hus for alle der har lyst til at kigge forbi! Jeg har nemlig desperat brug for at komme af med en helt masse!
Og måske sidder der nogle derude, som kan bruge noget ekstra stof? Nogle dåser? Eller måske noget hårpynt, smykker eller tasker? Der er ting i stort set alle genrer. Måske kommer der også nogle nye krearier fra min hånd, som der kan kigges på!

Men men men, er der nogen der kunne have lyst til at kigge forbi Århus (Tilst) om ca. 14 dage? Måske lørdag den 7. august? Eller søndag den 8.? Vil lige høre om der overhovedet er interesse for det, inden jeg fastsætter dato. Og er der evt. nogen der har prøvet at lave noget lignende før? Hvordan fungerede det?

7 kommentarer:

 1. Hej Julia.

  Det var da en god idé :o) Jeg synes idéen om at man sælger ud af sine ting, så andre kan få glæde af dem, er helt genial. En idé kunne også være at lave en lille blog biks og sælge der, men det kan jo godt være noget omstændigt at tage billeder og ligge dem ind osv. for derefter at skulle have tingene ekspederet videre ;o)

  Pøj pøj med flytteriet.
  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Ja, lige præcis. Det er lige pludselig meget tid der går med kontakt frem og tilbage og ikke mindst også mange penge der går til porto :o(
  Så tror også dette er en god løsning, hvis der da er nogen der vil kigge forbi ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg kommer hjertens gerne, er dog i sønderjylland den weekend med d. 7-8 :(

  SvarSlet
 4. Det lyder godt! :D Det kan også sagtens blive en anden weekend, så det er ikke noget problem! Men dejligt at der ihvertfald er én der har lyst ;o)

  SvarSlet
 5. Hejsa..

  Du kunne jo tage nogen (af de mindre) ting, som stof, smykker mv. med til blogpicnik?

  SvarSlet
 6. Uhh jeg elsker loppemarkeder og denne slags er da bare helt perfekte. Jeg kunne også godt finde på at tage turen til Århus, men er desværre til skanderborg festival den weekend

  SvarSlet
 7. Ved ikke lige med at tage det med til picnic.. Kunne måske godt vise nogle ting herinde, og hvis så der er nogen der er interesserede i dem, så kunne jeg tage dem med til picnic? Så sparer man jo i hvert fald portoen.

  Tror i det vil være med for kort varsel, hvis det bliver nu på lørdag? Dagen før picnic?

  Arbejder pt. på at få nogle veninder med på ideen, så der kommer flere ting af kigge på!

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.