torsdag den 10. juni 2010

Har jeg lov at være sur!?

Ja! Det tror jeg da vidst nok at jeg har! Min computer døde ved middagstid. Som i.. virkelig døde.. Den har været vakkelvorn på det sidste, og ville derfor lave backup, da jeg skal til eksamen i morgen. Og hvad tror i så der sker!? Den dør.. der midt i min backup-tagning. Og selvfølgelig dør den lige inden, den når at gemme alle mine skolenotater for 3 år! Deriblandt mine powerpoints til mine kommende eksamener, også i morgen! Spørg lige om jeg var fucked! (undskyld sproget) Heldigvis for mit vedkommende, lavede jeg backup for 2 måneder siden, og det hele viste sig ikke at være så slemt som først antaget.. Dog er der mange af mine eksamensrelaterede dokumenter der er væk..
På et eller andet tidspunkt mellem angst og sved på panden, startede computeren på magisk vis og tillod mig 1 minut til at redde mine ting til eksamen i morgen. Og jeg nåede det lige med nød og næppe.. ;o) Min rapport kom ikke med, min fik min powerpoint, som er det vigtigste!

I kan tro at det har været en forfærdelig dag. På alle måder.. For selvom meget af det skolerelaterede blev reddet, så er der stadig mange billeder og andet der er væk for altid.. (Medmindre computeren mirakuløst vil starte igen på et eller andet tidspunkt PLEASE)
Men det er simpelthen hvad min dag er gået med.. Og nåå ja.. For at det ikke skal være løgn, så var jeg i Elgiganten for at købe en ny computer. En jeg har kigget på et stykke tid, og besluttede mig for IKKE at købe. Men det blev jeg så nødt til nu. Kan jo ikke undvære blogging.. og en computer.
Så værsgo' 7000 kr. blev der smidt efter en computer, som jeg forhåbentlig bliver glad for med tiden.
Og værsgo' her fik i dagens sure opkast.. Det måtte jo komme før eller siden! ;o) Heldigvis er det længe siden jeg har været så sur, bange og ked af det på én og samme dag! Lad os håbe der går lang tid inden det sker igen, og lad os håbe at det går godt til eksamen i morgen!

6 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke om det kan kaldes back-up men jeg har mine billeder på USB-stik. For jeg har oplevet en af mine døtres computer gå ned så mange gange og at hun har mistet billeder fra flere dejlige oplevelser .Så jeg tør slet ikke lade være .
  Men ellers ved jeg ikke så meget om ,hvordan man gemmer sine ting fra computeren .
  Lad os håbe at din gamle computer vil live lidt op så du kan gemme resten ,der er på den.
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 2. Åh, nej :(

  Jeg tror måske, at der findes nogle eksperter af en slags, der kan gendanne tingene for dig ved at tage harddisken og gøre et eller andet... Mener at have hørt om det, men det er sikkert ikke helt billigt, men måske det værd, hvis der er mange billeder og sådan. Du kan da undersøge det :)

  Håber, at du trods alt får en god eksamen i morgen!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Hold op hvor træls! Æv.. Føler med dig, jeg prøvede det sidste år, det er bare ikke sjovt.

  Men det lærer en at backuppe HELE tiden, på cdér og sådan.

  Håber din eksamen går fint trods alt.. Lykke til ihvertfald! :)

  SvarSlet
 4. Eij, hvor er det dog surt! :-(

  Som Mirjam skriver, kan man dog nogen gange redde indholdet på harddisken. Du kan evt. skrive til mig, for jeg kender en der kan den slags.

  Knæk og Bræk med din eksamen!

  K.H June

  SvarSlet
 5. Py ha, det lyder næsten som en ond drøm, det der skete for dig. Og så lige før en eksamen, hvor nerverne vel i forvejen sidder lidt uden på tøjet. Håber, at det går rigtig godt for dig idag. Hilsner fra Jette i Jyllinge

  SvarSlet
 6. Tak for de mange kommentarer. Min far har rimelig godt forstand på computere, men han har fundet frem til at det er harddisken der er død. Han har noget udstyr til den slags, så han vil vidst prøve igen i dag.. Så er der bare tilbage at krydse fingre for at det kan give mig et par minutter mere. Laver generelt meget backup på en ekstern harddisk, men har selvfølgelig haft travlt med eksamen og glemt det ;o) DOH! Det er virkelig bare så typisk sådan noget. Heldigvis er mine billeder af ældre dato reddet, da de nåede at komme med på den backup jeg var ved at lave da den døde..
  Men træls er det jo altid :P

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.