tirsdag den 25. maj 2010

Woman abonnement og neglelakkerHar lige bestilt et abonnement på Woman og dermed fået disse labre neglelakker fra Essie med. Er blevet ret så vild med dem, efter at have prøvet Mink Muffs. De koster 125 pr. stk, hvilket jeg personligt synes er dyrt for en neglelak, men de holder godt, og tørrer helt vildt hurtigt! Så de kan klart anbefales! :o) Især når man nu får dem med gratis i et abonnement ;o) I dag har jeg fået købt ny bærbar computer, da denne er ved at være nok så ringe! Glæder mig til den kommer op at køre!
Nu er læseferien også for alvor gået i gang for mit vedkommende, og har endelig fået lavet læseplan! Så må vi bare se om jeg kan finde ud af at følge den. Indtil videre går det ikke skide godt ;o)

2 kommentarer:

 1. Nej hvor sjovt. Sidder selv og overvejer at købe disse to (dog med "Bolig" i stedet), men har netop kigget på farver og ville lige have en "pause" fra alt det neglelakskiggeri *s*. Dejligt at høre, at du synes godt om mærket. Har endnu ikke selv prøvet det endnu.
  Og god vind med læseriet :)
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 2. waow, den brune er ret fin. Har selv den grå/brune og er også ret tilfreds med dem, især at de holde længe og tørre hurtigt.
  Pøj pøj med eksamenslæsningen.
  Kh Line.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.