søndag den 7. februar 2010

Se hvad jeg har købt!
Kjole fra H&M til 349 kr. Elsker de mange fine detaljer og ikke mindst den helt lyse pudderfarve. Er dog lidt i tvivl om jeg går helt i ét med farven ;o)
Hvad synes i?

3 kommentarer:

 1. Elsker,Elsker,Elsker den..
  Nydelige detaljer, takk gud for h&m sier nå bare jeg..
  Vakre ting til vakre priser;)

  SvarSlet
 2. Den er yndig! Ligner noget fra 1920'erne. Personligt ville jeg desværre ikke kunne bære den, da jeg netop ville gå i ét med kjolen...Men smuk er den!

  Nu flytter jeg på lørdag, så måske vi snart skulle finde en dag til vores byttehandleri? Hvis det er okay for dig, er det klart nemmest at du kommer hjem til mig. Er jo højgravid, og har bækkenløsning, så er ikke vildt mobil for tiden :) Lad os høres på mailen.

  Kh. Julia

  SvarSlet
 3. Ida Susanne: Kunne ikke være mere enig! Selvom jeg personligt har været lidt træt af deres tøj et stykke tid. Et fund som dette kan hurtigt få en til at skifte mening :D

  Julia: Det er lige præcis det jeg frygter. Synes godt nok også, at jeg blev lidt bleg da jeg prøvede den for lidt siden, men måske det hjælper med lidt tilbehør i andre farver. Jeg krydser ihvertfald fingre! ;o)
  Vi skrives bare lige ved ang. dato. Er også ved at glæde mig! Og jeg kan sagtens komme forbi dig! Ikke noget problem.. :D

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.