onsdag den 11. maj 2011

Retrostof i bunkevis!

I dag bliver der sorteret retrostof til den store guldmedalje. Har besluttet mig for at hver stykke har en fast pris, og så vil der være flere forskellige bunker med forskellige priser.
Håber i har lyst til at kigge forbi på søndag! :o)

11 kommentarer:

 1. Sikke et paradis. Guf guf guf.

  SvarSlet
 2. wow, jeg stikker forbi, vær du trygg:)
  Nydelige stoffer:)

  klem Trine:)

  SvarSlet
 3. Har lige udset mig to af de røde. det med hvide prikker og det med hvide hjerter.

  SvarSlet
 4. Du kan regne med mig:) Har allerede udset mig lidt:)

  SvarSlet
 5. Jeg er ellers i Århus i weekenden, men skal desværre allerede med bussen hjem til Kbh kl 8, så når desværre ikke forbi markedet og din bod :-(

  SvarSlet
 6. Hej Julia

  Er det på Ingerslev Plads, du mener? Og klokken hvad er det?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 7. Ej altså hvor skal der være så langt til Århus :( det er da en smule frustrerende. Håber at resterne kommer her ind....som om der bliver så nogen ;)

  SvarSlet
 8. Hvor dejligt at i har lyst til at kigge forbi, jer der kan ;o) Prøver at lave flere af samme slags stof, så der er mulighed for at flere kan få af det!
  Det er søndag på Ingerslevs Plads fra kl. 10-16! Håber virkelig der bliver tørvejr!

  Hvis der er rester, hvilket jeg ikke håber, så kommer de selvfølgelig herind! Det lover jeg Emilie! :P

  SvarSlet
 9. Åh øv. Kom først til at tænke på bagefter at du nok mente på Ingerslev og ikke her på bloggen:( Men jeg skal faktisk et smut til Århus på søndag så jeg håber svigermekanikken er frisk på at slå et smut forbi. Kan du sige noget om hvor henne du står ca.? Har ik været på Ingerslev før og kunne sikkert rende hovedløs rundt i timer før jeg fandt din bod...

  SvarSlet
 10. Håber da de vil med Malene. Kunne være hyggeligt lige at hilse på dig igen ;o) Ved ikke hvordan jeg skal forklare placeringen, så det er vidst lettere hvis du selv kigger på kortet. Jeg har plads V52 :o)

  http://www.lions-bagagerumsmarked.dk/pages/kort.html

  SvarSlet
 11. Nå, kan se at mit svar til jer er blevet slettet! :s Jeg prøver igen! Jeg har stand V52 på Ingerslevs markedet. Kan ikke rigtig forklare hvor det er henne, men i kan se det på dette kort: http://www.lions-bagagerumsmarked.dk/pages/kort.html

  Det er fra kl. 10.00-16.00 og så krydser jeg alt hvad jeg har for at vejrudsigten er forkert, og at der i stedet bliver fantastisk vejr ;o) Det fungerer ikke så godt med tapeter, stof og VAND i massevis ;o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.