onsdag den 3. november 2010

Jagten på den perfekte ring

Jeg har nu i et stykke tid ledt efter den helt perfekte ring, som kunne være fra mine forældre i studentergave (Laaang tid siden)! Men kan simpelthen ikke finde den perfekte, så i anledning af at jeg har fødselsdag den 25. november er jagten for alvor gået ind! Her er et mindre udvalg af de ringe jeg har kigget på. Dem fra den første collage er fra Catz, og jeg er vild med dem alle sammen! Dog er det mest ringen øverst til venstre der minder om det jeg søger. Nemlig: en enkel ring i guld med en lyselilla ametyst.

Ringene fra den nederste collage er fra Lola Rose (forhandles ved asos.com) og dem gad jeg også godt at eje. Tror dog bare de vil være en anelse voldsomme i virkeligheden ;o)

5 kommentarer:

 1. Hvis det var mig, der skulle vælge en "studentergave-ring", ville jeg vælge en klassisk ring, man kunne have i lang tid. Så jeg ville vælge den øverste til venstre eller den med hjertet - den er også ret fin:)

  SvarSlet
 2. Ja, det er nok også min tanke. Kan godt lide at de er så spinkle, og godt kan klare at blive brugt sammen med andre ringe! :o)

  SvarSlet
 3. Jeg ville nok også vælge f.eks. den med hjertet. Nu har jeg selv en der ligner lidt, som også er min forlovelses-ring, men det er bestemt en ring man kan have på hver eneste dag, og som ikke hænger fast i alting. En ring der bare er der, og pryder fingeren :)

  SvarSlet
 4. Wow hvor er de bare fine de ringe! Ku være man skulle give kæresten et lille link, så er der da ingen undskyldning for ikke at komme med en julegave som falder i god jord ;)

  SvarSlet
 5. Ringen øverst til venstre, som du selv nævner, hvor er den fra?

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.