søndag den 3. oktober 2010

Lap efter lap ;o)

Det skrider langsomt frem med mit patchwork-projekt! Er dog endnu ikke gået i gang med at sy lapper sammen.. Kan ikke helt beslutte mig for hvilket udtryk sengetæppet skal have, men er vidst kommet frem til at der skal være mørkelilla mellem "bomberne". Synes det ser fedt ud med markerede mellemrum! 
Til sidst lige et lille tip: Hvis du løber tør for almindelig pap når du sidder med projektet, kan du altid gå ud i køkkenet og snuppe pappet fra en morgenmadspakke. Det fungerer overraskende godt til patchwork! Er meget fast i det og kan holde til det meste ;o)
Håber i har nydt weekenden indenfor med stearinlys og tændte brændeovne! :o)

6 kommentarer:

 1. Uh hvor jeg glæder mig til at se resultatet af dit store arbejde Julia...har også selv lige været i gang med at "patchworke" her til aften - har et par baby bolde, som jeg skal have lavet færdig..både til vores kommende lillebror og til et par gave!
  Og tak for tippet med pappet - det er så lige præcis aktuelt i dag, ha ha:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Ih, hvor ser det fint ud :)

  Glæder mig til at se mere efterhånden som arbejdet skrider fremad.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Et andet tip...
  Jeg bruger pap fra gratis-postkortene, der kan fås i næsten hele landets cafeer.
  Mette

  SvarSlet
 4. Hvor ser der bare godt ud :)

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Hei:-) Så fin blogg du har. Legger meg til som følger med en gang!! Hvilken premie vil du helst være med i trekning på i blogglotteriet mitt? Lappeteppe eller stoffpakke? Hilsen Anne Lise

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.