onsdag den 7. juli 2010

Blog-Picnic! Skal du med!? :o)
Julia er ved at arrangere et rigtig fedt arrangement i Århus, hvor vi kan mødes i det fri til hygge og stofbytteri! Der er lige nu en afstemning på hendes blog, og hvis du kan nogen af dagene, synes jeg da du skal gå ind og stemme! Hun vælger en dag på mandag, så du kan nå det endnu! Du kan læse mere om arrangementet her. JEG skal ihvertfald med! (Hvis det bliver en af de dage jeg kan ;o)  )

Er stort set ikke på nettet for tiden, og producerer desværre heller intet kreativt! Tiden går med at tænke over fremtiden.. og der er jo masser at tænke på! Overvejer kraftigt at flytte hjemmefra, når jeg har fået et job med flere timer om ugen. Men hvis det skal kunne lade sig gøre, så bliver jeg nødt til at få solgt ud af de ting jeg ikke bruger. Har meget retrostof, men noget jeg egentlig har endnu mere af, er alverdens ensfarvet, basis-stof, chiffon, jerset, satin osv. Har arbejdet i Stof og Stil i 3 år, og har derfor samlet en del sammen, som der aldrig er blevet syet noget af ;o) SURPRISE!
Hvis nogen står og mangler noget, må i meget gerne skrive, har uanede mængder, og sælger det meget billigt!

Håber at se mange af jer til picnic! :b

3 kommentarer:

 1. Hei!Jeg vil gjerne bytte stoff med deg, for du har veldig mye fint - hvis du fremdeles er interessert?Noe av stoffet i innlegget mitt er putetrekk, så det har jeg lite av.Men dynetrekkene kan jeg jo bytte med!Jeg har aldri vært med på stoffbytte før, hvordan gjør man det egentlig?Hvor store biter bytter man?

  SvarSlet
 2. Hejsa! Det kan du tro jeg er! Man aftaler bare indbyrdes, hvilke man hver især er interesseret i. Får mål på stykkerne af den anden, og får det så nogenlunde til at passe sammen i mål. Det betyder også at man aftaler størrelsen med hinanden. Afhængig af hvor meget stof man vil af med, og hvor meget den anden har brug for ;o)
  Hvis du skriver din mail, så sender jeg billeder af de af dine stoffer jeg er interesseret i, og så må vi se om du kan undvære lidt af dem :P

  SvarSlet
 3. Hei igjen Julia!Det høres bra ut:)Min email er emidtfjeld@gmail.com.Dette blir spennende:)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.