torsdag den 21. marts 2013

Fragt - er der nogle der kan hjælpe?

Jeg sidder i lidt af en knibe. Jeg har langt om længe fundet og købt mine længe ønskede FDB-stole ved Fantast-fabrikken, og tilmed fået dem malet i yndlingsfarverne. Men.. De sig desværre i Høng (nærmere bestemt: Finderupvej 16, 4270 Høng) 
Jeg har haft kontaktet flere forskellige fragtfirmaer, men ingen har haft plads i bilen, eller har kørt ruten det næste lange stykke tid. Så jeg er lidt på den.. Derfor vil jeg spørge jer til råds.

Er der nogle af jer, der kender et godt pålideligt fragtfirma med rimelige priser? 

Hvis der er flere fra Århus-området, der måske har overvejet at købe noget ved Fantast-fabrikken, kan det måske også lade sig gøre at fragte tingene samlet. 
De har ihvertfald så billige priser, at det sagtens kan betale sig at købe det ved dem, frem for selv at skulle i gang med istandsættelsen. 

2 kommentarer:

 1. Hej.
  Jeg ved jo ikke om du har fundet ud af at få stolene fragtet, men ellers vil jeg gerne tilbyde at tage dem med næste gang jeg køre turen, jeg bor i slagelse tæt på høng og mine forældre bor i skødstrup uden for århus, så vi køre turen næsten hver månede, jeg har ikke en præcis dato for hvornår jeg skal afsted igen, men det bliver nok sidst i april. men hvis ikke du har fundet ud af noget så lad mig høre fra dig, så finder vi ud af noget.
  Hilsen Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise. Vil du det!? Det ville være fantastisk! :D
   Vil du ikke skrive en mail til
   julia-runge(@)hotmail.com så kan vi aftale nærmere!
   Kh. Julia

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.