torsdag den 20. februar 2014

Styling by color

Picture found here.

Styling by Rikke Graff Juel seen here.

Picture seen here.
Picture from Ferm Living.
Picture found here.
Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker godt design, smukke farver og smuk styling. Jeg synes at ovenstående billeder er super inspirerende, og har lyst til at dele dem med jer.

Lige pt. er mit hjem ubeboeligt, da der bliver ordnet rør i min opgang. Det støver, larmer og indimellem er der ikke vand. Det betyder derfor også, at alle mine ting fra stuen, gangen og køkkenet er rykket ind på henholdsvis soveværelset og i stuen.

Jeg trænger efterhånden til at være kreativ, og glæder mig til at komme hjem til mig selv igen!
Der er mange projekter, der ligger og venter på at blive færdiggjort :)

Der er ved at være langt imellem indlæggene her på bloggen. Det skyldes blandt andet teknikken, der driller helt vildt her på bloggen. Ender med at slette et indlæg, inden det bliver oprettet, fordi layoutet ser helt tosset ud, når indlægget bliver udgivet.
Regner med at lave et indlæg om det i den nærmeste fremtid. Måske man er heldig, at der sidder nogen med svarene på mine spørgsmål, og har lyst og mulighed for at hjælpe.

Der sker lidt mere ovre på Instagram, og der er I også meget velkomne til at kigge forbi. Det stiller ikke helt så store krav til billedkvalitet osv. ;)

Håber at I alle har det godt, og nyder foråret der er på vej!


6 kommentarer:

  1. Sikke nogle lækre billeder, du har fundet. Dejligt med lidt ny inspiration.
    Håber snart de bliver færdige, så du kan bo ordentlig i din lejlighed igen. Teknik på bloggen skal bare virke, hader også når det driller. Håber du finder ud af det.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  4. Hey! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing! Feel free to visit my website; 먹튀검증

    SvarSlet
  5. Extremely pleasant and fascinating post. I was searching for this sort of data and appreciated perusing this one. Continue posting. Much obliged for sharing. Feel free to visit my website; 바카라사이트

    SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.